Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat luni, întrebat dacă audierea la DNA a fost o formă de presiune la adresa sa înaintea votului pe moţiunea de cenzură, că, deşi ”nimic nu e întâmplător pe lume”, consideră că ”e pură întâmplare” şi a spus că îşi va menţine poziţia politică în continuare cu privire la demersul de demitere a lui Sorin Grindeanu din funcţia de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Indiferent de presiunile mediatice, juridice, opinia mea rămâne aceeaşi şi ceea ce eu cred că fac bine – îmi voi menţine poziţia politică în continuare, cu privire la moţiune (…) Dosarul, m-au informat domnii de acolo, că e un dosar in rem, calitatea mea şi pe citaţie, era de martor şi m-au întrebat două subiecte cu care nu avem nicio legătură - dacă ştiu ceva cu privire la surparea autostrăzii Orăştie şi dacă mă cunosc cu o persoană. Nu ştiu nici de acea speţă, nici acea persoană nu o cunoşteam”, a declarat Nicolae Bădălău.

Întrebat dacă invitaţia la DNA este o formă de presiune la adresa sa, preşedintele executiv al PSD a spus că, deşi ”nimic nu e întâmplător pe lume”, consideră că ”e pură întâmplare”.

El a susţinut că procurorii nu l-au întrebat nimic despre firma Tel Drum, precizând că citaţia la DNA a primit-o pe 17 iunie.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, s-a aflat luni la DNA, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor într-un dosar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.