Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat miercuri că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să respecte legea, deoarece PSD a promis, în campania electorală, că va stopa abuzurile. El a afirmat că nu se află în măsură să spună dacă Toader ar trebui revocat din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să respecte legea. Asta înseamnă că domnul ministru este un ministru al guvernului nostru. Noi în campania electorală am promis că vom elimina abuzurile şi domnul ministru trebuie să respecte legea şi să facă ceea ce are scris în fişa postului. Înţeleg că dânsul analizează cu maturitate, cu înţelepciune, nu e o decizie uşoară şi trebuie să aibă toate informaţiile", a spus Niculae Bădălău.

Întrebat dacă este posibilă o remaniere a lui Tudorel Toader, Bădălău a spus: "Nu cred că pot să spun eu lucrul ăsta, dar sunt convins că e un ministru bun al Justiţiei, atâta timp cât noi îl sprijinim şi face lucruri bune. Aşteptările voastre (ale presei - n.r.) sunt mai mari".

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va prezenta joi, la ora 18.00, Raportul privind activitatea managerială la DNA, la Ministerul Justiţiei.

"Raport privind activitatea managerială la DNA, joi, 22 februarie 2018, orele 18.00, la Ministerul Justiţiei - Sala de Consiliu", este anunţul făcut pe Facebook de Tudorel Toader.

El nu precizează însă când va prezenta acest raport în Parlament, aşa cum a anunţat săptămâna trecută.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.