Asztalos Csaba a fost reales, miercuri, preşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru un mandat de cinci ani. Vicepreşedinte al CNCD a fost desemnat Adrian Diaconu, pentru un mandat de doi ani şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reunit miercuri în prima şedinţă, şi-a ales conducerea, prin votul membrilor săi, se arată într-un comunicat de presă al CNCD.

”În funcţia de preşedinte a fost ales domnul Asztalos Csaba Ferenc pentru un mandat de 5 ani, iar în funcţia de vicepreşedinte a fost ales domnul Diaconu Adrian Nicolae pentru un mandat de 2,5 ani”, precizează sursa citată.

Camerele reunite au votat, marţi, şapte membri ai conducerii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru şase mandate întregi şi pentru un rest de mandat, printre aceştia regăsindu-se cel care a fost până acum şef al Consiliului Asztalos Csaba, dar şi fostul şef al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive, până în decembrie 2019, Horia Grama, în prezent consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei, cel care a scris în documentele de înregistrare a candidaturii ”î-mi depun candidatura”.

Maria Moţa, propusă de PNL, a fost desemnată pentru un rest de mandat în Colegiul CNCD.

Ceilalţi membri, cu mandate întregi, sunt Csaba Asztalos, Claudia Sorina Popa, propusă de PNL, Cristian Jura, ambii fiind şi în prezent membri ai Colegiului.

De asemenea, a fost votat pentru un mandat întreg în conducerea CNCD Adrian Nicolae Diaconu, Cătălina Olteanu, propusă de USR şi Horia Grama,  fost şef al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive), în prezent consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei, cel care a scris în documentele de înregistrare a candidaturii ”î-mi depun candidatura”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.