Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, a avut o întâlnire la Londra cu omologul britanic, Grant Shapps, cei doi având iscuţii despre dezvoltarea parteneriatului strategic, situaţia de securitate de la Marea Neagră, războiul de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina şi agenda NATO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am avut, la Londra, o discuţie foarte bună cu omologul meu britanic, Grant Shapps, axată pe consolidarea şi dezvoltarea parteneriatului strategic dintre ţările noastre, situaţia de securitate de la Marea Neagră, războiul de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina şi agenda NATO”, spune ministrul pe Facebook. 
 
Angel Tîlvăr arată că au analizat împreună cu secretarul britanic al apărării modalităţi de intensificare a cooperării în ceea ce priveşte consolidarea posturii de apărare şi descurajare pe flancul estic, implementarea Conceptului Strategic al NATO, dar şi nevoia de menţine un dialog constat pentru a înţelege mai bine provocările specifice fiecărei regiuni.
 
”Am avut, totodată, un schimb de opinii despre importanţa deosebită pe care noi o acordăm Republicii Moldova şi Balcanilor de Vest”, mai afirmă Tîlvăr. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.