Ministrul Apărării Angel Tîlvăr i-a transmis, luni, ambasadorului Turciei la Bucureşti Özgür Kıvanç Altan că MApN va continua să sprijine poporul turc, în functie de nevoile curente şi în spiritul bunelor relaţii de cooperare şi prietenie dintre cele două ţări. Discuţiile între cei doi oficiali au vizat şi cooperarea bilaterală şi în cadrul NATO, evoluţia situaţiei de securitate din regiunea Mării Negre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„M-am întâlnit, astăzi, cu ES Dl. Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti. Am prezentat condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în teribilul seism din Turcia şi am transmis solidaritatea autorităţilor române cu cele turce şi cu poporul turc în aceste momente extrem de dificile. Ministerul Apărării Naţionale va continua să sprijine poporul turc, în functie de nevoile curente şi în spiritul bunelor relaţii de cooperare şi prietenie dintre cele două ţări”, a scris Angel Tîlvăr, luni pe Facebook. 
 
„Discuţiile au vizat şi cooperarea bilaterală şi în cadrul NATO, evoluţia situaţiei de securitate din regiunea Mării Negre, cu accent pe evoluţia războiului de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina, şi intensificarea cooperării în domeniul industriei de apărare”, a completat Tîlvăr.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.