Fostul preşedinte al Senatului, senatoatea USR Anca Dragu a declarat, joi, în plenul reunit, că cea mai elocventă dovadă a amatorismului cu care a fost scris acest program de guvernare al noii majorităţi PNl-PSD-UDMR este utilizarea denumirii ”Ministerul Finanţelor Publice”, cât timp acesta poartă de un an de zile un altă nume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anca Dragu a spus că se aştepta ca astăzi să fie supuse votului în Parlament o listă de miniştri şi un Program de Guvernare care să cuprindă măsuri ferme de întărire a statului de drept, de luptă împotriva corupţiei şi de garantarea unei sistem de justiţie independent. ”Nu este aşa! Avem de a face, în realitate, cu opera pusă în scenă de partide cu aceleaşi mentalităţi învechite şi retrograde, unite conjunctural pentru a pune mâna pe părţi cât mai grase din ciolan şi a împărţi cu lăcomie banii din PNRR şi PNDL”, a afirmat Dragu. Senatoarea USR a ţinut să precizeze că cea mai elocventă dovadă a amatorismului cu care a fost scris acest program este utilizarea denumirii ”Ministerul Finanţelor Publice”, cât timp acesta poartă de un an de zile un altă nume. ”Probabil un copy paste după un document mai vechi”, a spus ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.