Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, luni, pe jurnalista Alina Petrescu în funcţia de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi doresc foarte mult ca transparenţa şi comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informaţi corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieţii lor. Am încredere că Alina va şti să explice deciziile Guvernului şi să facă înţeleasă activitatea echipei guvernamentale“, a declarat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu lucrează în presă de aproape 15 ani, debutând la TVR Internaţional, lucrând apoi aproape doi ani în redacţia EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, şi-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.