Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că toţi liderii filialelor de sector ai partidului şi-au depus mandatele urmând ca Biroul Politic Naţional să decidă succesorii acestora şi pe cel al lui Cătălin Predoiu la conducerea PNL Bucureşti, Gorghiu precizând că vor fi discutate cu fiecare şef de organizaţie din ţară şi posibilele alianţe din consiliile judeţene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a precizat, la Realitatea TV, că toţi liderii filialelor de sector vor fi înlocuiţi din funcţie ca urmarea eşecului la alegerile locale din Bucureşti. ”Toţi preşedinţii de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele. Urmează să intrăm într-o procedură urgentă de selectare a preşedinţilor de filială şi ai preşedintelui PNL Bucureşti”, a declarat Gorghiu.

Întrebată care dintre liberalii vehiculaţi în presă ca posibili înlocuitori ai lui Cătălin Predoiu la conducerea PNL Bucureşti, are şansele cele mai mari să fie desemnat, Alina Gorghiu a răspuns: ”Nu s-a discutat niciun nume (...) Adriana Săftoiu poate fi un lider foarte bun, ca şi Cristian Buşoi sau Teodor Atanasiu. Sunt foarte mulţi colegi care pot ocupa această funcţie”.

Gorghiu a spus că desemnarea preşedintelui PNL Bucureşti este prioritară, urmând ca în perioada următoare să se stabilească şi noii preşedinţi ale organizaţiilor de sector.

Tot în şedinţa Biroului Politic Naţional urmează să se stabilească obiectivele pentru fiecare judeţ în vederea constituirii de majorităţi în consiliile judeţene. ”Mâine vom avea o discuţie cu fiecare lider de organizaţie judeţeană pentru a vedea ce se poate face pentru obţinerea funcţiei de preşedinte de consiliu judeţean”, a spus Gorghiu adăugând că UDMR este un potenţial aliat în constituirea majorităţilor din CJ-uri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.