Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat, vineri, că, mai mult decât în alte vremuri, acum, când e perioadă de criză, România are nevoie de un model liberal. ”Am asigurat creşterea economică, dar poate mai important ca oricând, am asigurat stabilitatea României”, a afirmat Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu a declarat, vineri, că în această perioadă de criză este nevoie de un model liberal de guvernare.  

”Vreau să vă spun câteva lucruri despre Partidul Naţional Liberal în momentul acesta, pentru că, mai mult decât în alte vremuri, acum, când e perioadă de criză, România are nevoie de un model liberal, are nevoie de Partidul Naţional Liberal, are nevoie de dezvoltare, de creştere economică, de o economie puternică şi de oameni care să ştie carte”, a declarat Alina Gorghiu.  

Potrivit acesteia, ”avem oameni în guvernul condus de Partidul Naţional Liberal care ştiu, cunosc această reţetă”.  

”Am reuşit în anii aceştia de guvernare să arătăm că ştim ce înseamnă să facem investiţii, investiţii publice în economie, să aducem investiţii private în economie. O cifră absolut record. Am asigurat creşterea economică, dar poate mai important ca oricând, am asigurat stabilitatea României”, a mai declarat Gorghiu.  

Aceasta a precizat că, indiferent dacă au fost zile şi conjuncturi care nu le-au convenit, liberalii au făcut ce a fost nevoie.  

”Nu ne-au plăcut anumite zile, nu ne-au plăcut anumite conjuncturi, dar am făcut ceea ce trebuie, uitându-ne la România, uitându-ne la regiune, uitându-ne la securitatea în regiune şi am asigurat această stabilitate a României”, a mai afirmat preşedintele Senatului.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.