Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, spune ă a avut discuţii în cadrul Congresului PPE cu Antonio Tajani, ministrul Afacerilor Externe al Italiei şi că va fi la Roma, săptămâna viitoare, pentru a discuta cu ministrul justiţiei, Carlo Nordio, despre cooperarea româno-italiană în justiţie. Ea precizează că România şi Italia sunt parteneri strategici de aproape 27 de ani şi se vede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Partidul Popular European înseamnă oameni puternici, nu impostori. M-am bucurat să o revăd pe Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola .În 2022, discutam la Senat despre cât de necesare sunt femeile în politică. Acum, în an electoral, spunem că e momentul clar pentru mai multe femei în politica naţională, dar şi europeană!”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 
 
”La fel, mereu o plăcere să îl revăd pe Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova. Un prieten tare bun şi puternic. Discuţii bune ieri şi cu Antonio Tajani, ministrul Afacerilor Externe al Italiei  România şi Italia sunt parteneri strategici de aproape 27 de ani. Şi se vede”, mai scrie ministurl Justiţiei.
 
Alina Gorghiu precizează că ”Parteneriatul strategic România-Italia este cheie în acest context regional tare complicat, pentru apărarea valorilor comune, pentru securitate regională, pentru o Europă sigură”.
 
”Voi fi la Roma, săptămâna viitoare, pentru a discuta cu ministrul justiţiei, Carlo Nordio, despre cooperarea româno-italiană în justiţie”, anunţă ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.