Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat, joi, la Călăraşi, că ”dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse”. Ea susţine că politicile liberale aduc rezultate notabile pentru România, ţara noastră fiind foarte aproape de aderarea la Spaţiul Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a afirmat, joi, la Călăraşi, că guvernarea condusă de un premier PNL livrează rezultate în formula aceasta de Coaliţie.  

”Continuitatea politicilor publice liberale aduce rezultate notabile pentru România: suntem foarte aproape de aderarea la spaţiul Schengen. Aceasta va însemna întărirea stabilităţii şi atractivităţii mediului investiţional din România, continuarea creşterii economice şi a salariilor”, a afirmat preşeintele interimar al Senatului.  

Gorghiu a precizat că ”măsurile economice liberale au făcut din România un partener strategic credibil şi o zonă atractivă de relocare a investiţiilor”.   

”Dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse. Măsurile liberale au avut continuitate şi au dat rezultate asigurând creşterea economică în ciuda crizelor suprapuse prin care a trecut ţara”, a mai adăugat Goghiu, precizând că această coaliţie ”a oferit ţării stabilitate şi prosperitate, dar este important ca ambele mari partide să aibă aceleaşi obiective”.  

”PNL doreşte prosperitatea României şi a românilor, dar uneori am avut impresia că alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”, a mai afirmat Gorghiu.  

Ea a adăugat că ţara trece prin crize suprapuse. 

”Politicienii care aleargă numai după imagine şi care nu livrează lucruri concrete vor eşua”, a mai afirmat preşedintele Senatului.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.