Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei şi vicepreşedinte al PNL, a declarat vineri, la o reuniunea a Organizaţiei de Femei din partid că sâmbătă, Cristian Diaconescu, de la PMP, va participa în Piteşti la o reuniune politică a partidului său, şi că acesta este un om cu care se poate construi. ea a menţionat că e bine întotdeauna PNL să fie un partid deschis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 2024 va conta mult faptul că am avut cele mai bune rezultate dintre toate partidele româneşti, când am fost la guvernare şi am avut toate argumentele şi le avem în continuare, să le vorbim românilor despre asta, despre faptul că suntem cel mai mare partid al dreptei în România şi sigur că oamenii se aşteaptă de la noi să ne mobilizăm electoratul şi să coagulăm curente politice de dreapta din societatea românească, în anul 2024”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a anunţat că sâmbătă, ”Cristian Diaconescu, de la PMP, va participa în Piteşti la o reuniune politică a partidului său”.

”Mă bucur să aud acest lucru pentru că este un om cu care cred eu că se poate construi şi eu cred că e bine întotdeauna PNL să fie un partid deschis. Este bine că suntem membrii aceleaşi familii politice europene şi nu vreau să cred că vom închide uşa niciunui om care se revendică de dreapta”, a mai spus ministrul Justiţiei.

Ea a menţionat că le-a transmis colegilor şi conducerii partidului că în 2024 va avea de câştigat cel mai mult partidul mare va reuşi să obţină susţinerea femeilor din societate care va avea programe şi proiecte care răspund nevoilor femeilor şi care vă propune pe listele electorale cât mai multe femei puternice şi credibile.

Alina Gorghiu a menţionat că ”experienţa arată că numai un asemenea partid politic arată înţelegere şi empatie pentru nevoile familiilor, pentru nevoile copiilor pentru nevoile femeilor din România”. ”E atât de important să avem empatie în aceste zile şi cred că o femeie poate să arate exact acest lucru. Pentru PNL, femeile reprezintă un nucleu solid . (..) Gândiţi-vă că avem portofoliu de externe şi justiţie educaţie şi cultură” a mai arătat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.