Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru funcţia de preşedine al PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A sosit momentul de răscruce al deciziei de susţinere pentru unul dintre cei doi candidaţi la preşedinţia PNL: Ludovic Orban, actualul preşedinte, vs. Florin Cîţu, premierul României. Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât şi performanţa precară a unor miniştri ai actualului guvern. Mi-am exprimat rezervele faţă de coruperea competiţiei electorale prin abdicarea de la principii, obedienţă servilă, lupta meschină pentru putere şi privilegii. Am anticipat erodarea în percepţia publică a imaginii PNL”, a scris Alin Tişe, vineri pe Facebook.
 
LIberalul a precizat că PNL trebuie să spună stop certurilor.
 
„Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul şi să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale ţării şi implementarea reformelor promise. Românii au aşteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund. Am aşteptat să văd cele două moţiuni propuse pentru a-mi exprima susţinerea. Am ales moţiunea viitorului! Îmi exprim susţinerea fermă pentru candidatura premierului Florin Cîţu şi a moţiunii sale, România Liberală. Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoşirea economiei şi creşterea responsabilităţii guvernării faţă de cetăţeni. Şi cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a conchis Tişe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.