Alianţa USRPLUS Buzău şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu fiind pe prima poziţie la Camera Deputaţilor, iar la Senat lista fiind deschisă de preşedintele PLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”USR PLUS le propune buzoienilor o echipă de candidaţi cu experienţă consistentă în domenii de activitate importante (antreprenoriat, educaţie, sănătate, expertiză financiară), cu reprezentativitate atât pentru mediul urban cât şi pentru mediul rural, respectând egalitatea de gen şi promovând tinerii în politică. La invitaţia filialelor USR si PLUS Buzău, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Emanuel Ungureanu, deputat şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Emanuel Ungureanu este una dintre cele mai importante voci care luptă de peste 18 ani pentru un sistem sanitar curăţat de corupţie şi incompetenţă”, anunţă, filiala într-un comunicat transmis sâmbătă.

"Mă onorează încrederea şi susţinerea colegilor mei din Alianţa USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaţilor. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS  Buzău ca o echipă puternică şi vom  convinge buzoienii că noi înţelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor şi de a-i reprezenta cu cinste şi demnitate. Am venit cu entuziasm şi energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluţii pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest judeţ şi să lupt împreună cu oamenii de bună credinţă din Buzău împotriva corupţiei din administraţia publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

”La Senat lista este deschisă de preşedintele PLUS Buzău, Moraru Mihai Răzvan, antreprenor de 11 ani în domeniul agricol, dezvoltând la vârsta de 28 de ani una dintre cele mai importante companii naţionale în domeniu. Este promotorul agriculturii ecologice şi dezvoltării durabile, reuşind atragerea mai multor finanţări europene pentru investiţii în Jud Buzău. În acelaşi timp, a fost implicat în mai multe proiecte sociale destinate copiilor defavorizaţi, pentru a facilita si susţine accesul acestora la sistemul educaţional, primind în 2019 recunoaşterea activităţii prin „Premiul pentru susţinerea Filantropiei”, la Gala "Oameni pentru Oameni"”, precizează USR PLUS.

„În 11 ani de antreprenoriat m-am lovit de foarte multe ori de legi neadaptate nivelului de dezvoltare al societăţii , de vidul legislativ sau de o supralegiferare. Proiectele pe care mi le asum şi pe care le voi propune în Parlament sunt axate pe axe principale : măsurile anti-sărăcie, susţinerea antreprenoriatului şi a IMM-urilor mici şi medii, dezvoltarea agriculturii şi susţinerea mediului rural, educaţie şi sprijinirea copiilor defavorizaţi, dezvoltarea zonei turistice a Jud. Buzău, pentru a avea obiective incluse în lista zonelor de interes naţional. Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată şi îi asigur pe buzoieni de toată implicarea echipei USRPLUS pentru ne construi o comunitate puternică.” a declarat Moraru Mihai Razvan.



"Decizia filialelor USR şi PLUS Buzău de a-l invita pe Emanuel să deschidă lista candidaţilor din judeţ alături de Mihai Moraru, arată hotărârea noastră de a propune buzoienilor o listă credibilă care să confirme asumarea pentru o altfel de politică. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputaţi din actuala legislatură şi trebuie să continue munca din Parlamentul României. În calitate de deputat a efectuat vizite neanunţate în peste 80 de spitale din ţară în ultimii ani, constatând si denunţând public situatia precară a sistemului sanitar. O situaţie pe care o regăsim si în judeţul Buzău, unde avem spitale total nepregătite pentru a oferi servicii medicale de calitate sau pentru a oferi asistenţă medicală de calitate pentru pacienţii infectaţi cu Sars Cov 2 sau care au alte afecţiuni", a declarat Irinel Cârstea, preşedintele USR Buzău.

USRPLUS Buzău îşi va prezenta programul propus şi asumat pentru alegerile parlamentare, iniţiativele legislative asumate de candidaţi dar şi măsurile programului de guvernare al Alianţei USR-PLUS.

Lista completă propusă de USRPLUS Buzău pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaţilor :

Emanuel-Dumitru Ungureanu

Denisa Coban

Marius Suditu

Daniela Badea

Lăcrămioara Minciună

Corneliu Baldovin

Adriana Susma

Senat :

Moraru Mihai Razvan

Liliana Serbănica

Ramona Fătu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.