Alianţa USR PLUS a depus, joi, la Biroul Electoral Judeţean Sibiu, lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate în 6 decembrie. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputaţilor şi a afirmat că Alianţa propune doar oameni cu experienţă reală în domenii în care România are nevoie de reformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lista USR PLUS de la Sibiu este de departe cea mai bună listă din judeţ şi îi invit pe toţi cei care doresc să compare CV-urile şi experienţa profesională a candidaţilor şi să tragă concluziile. USR PLUS vine cu competenţe reale – economie, administraţie, educaţie, IT – zonele în care România are nevoie disperată de reformă. Oamernii pe care-i propunem au o experienţă reală”, a afirmat Dan Barna, după depunerea listelor de candidaţi la Biroul electoral Judeţean.

Lista USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Dan Barna, urmat de Marius Vulcan, Ioan Plesciuc, Cristian Vîlcu, Daniela Ilie şi Carmen Novac.

Candidaţii USR PLUS Sibiu pentru Senatul României sunt Claudiu Mureşan, Anca Mălaiu şi Traian Belei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.