Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), se aşteaptă la atacuri între social-democraţi şi liberali în perioada campaniei electorale, ”mai ales din eşaloanele doi şi trei, pentru că au fost în permanenţă”. El crede, totuşi, că liderii vor reuşi să păstreze echilibrul, mai ales dacă atacurile nu ajung la un nivel ”de la care să nu se mai poată întoarce”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Probabil că vor exista atacuri, mai ales din eşaloanele doi şi trei, pentru că au fost în permanenţă, însă privesc cu încredere etapa, perioada următoare, în sensul în are liderii coaliţiei vor păstra, totuşi, echilibrul aşa cum au făcut-o în aceşti doi ani şi jumătate, deşi tentaţiile şi provocările au fost mari”, a afirmat, marţi seară, la Digi 24, Alfred Simonis.

Liderul social-democrat s-a referit la faptul că este campanie electorală, iar în multe dintre judeţe PSD şi PNL sunt ”competitori direcţi”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”E bine ca fiecare să-şi poată spune punctul de evdere, atâta timp cât atacurile nu sunt la un nivel de la care să nu se mai poartă întoarce. Dacă este o campanie mizerabilă şi atacurile sunt murdare va fi complicat să reparăm”, a mai afirmat preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor.

Potrivit acestuia, coaliţia nu se va rupe din cauza ataturilor din timpul campaniei electorale, întrucât această coaliţie nu s-a construit pentru alegeri.

”S-a constituit pentru a contrui o majoritate în urmă cu doi ani şi jumătate”, a adăgat Simonis.  

El a afirmat că, mai ales la Primăria Capitalei, nu se va întâmpla ca cei doi candidaţi de la PSD şi PNL să se laude reciproc.

”Nu se va întâmpa asta, evident. Evident că fiecare dintre candidaţi consideră că el este alternativa la Nicuşor Dan şi îşi face campania în sensul acesta”, a mai afirmat Alfred Simonis.  

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.