Senatorul Alexandru Nazare (PNL) a declarat marţi, despre Cătălin Cîrstoiu, că are multe calităţi dar, din ceea ce transmite, nu transpar calităţile de doctor, de constructor, de manager, ci mai degrabă transpar tot felul de alte lucruri care, din nefericire, nu ajută cum trebuie campania unui candidat al coaliţiei, care are în spate două partid. El a precizat că potrivit pentru PNL ar fi fost un liberal, pregătit în administraţie locală, în zona Bucureşti, recunoscut, însă a fost o negociere în coaliţie, care s-a încheiat şi speră că rezultatul se va vedea pe 9 iunie, după alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PNL Alexandru Nazare a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă medical Cătălin Cîrstoiu este candidatul potrivit pentru PNL.

”Potrivit pentru PNL ar fi fost un liberal, pregătit în administraţie locală, în zona Bucureşti, recunoscut, aceasta ar fi fost varianta optimă pentru PNL. Suntem într-o alianţă, s-au făcut nişte înţelegeri la nivelul coaliţiei şi acestea au fost înţelegerile care s-au făcut. Nici nu vreau să intru în discuţiile cum s-au purtat negocierile în coaliţie, pentru că aceste negocieri sunt închise şi sperăm că rezultatul lor să se şi vadă pe 9 iunie”, a arătat el. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Ce îmi pare rău e că avem acest candidat care are multe calităţi dar, din nefericire, din campania pe care o vedem sau din ceea ce transmite, nu transpar calităţile de doctor, de constructor, de manager, ci mai degrabă transpar tot felul de alte lucruri care, din nefericire, nu ajută cum trebuie campania unui candidat al coaliţiei, care are în spate două partide”, a mai spus Nazare. 

El a precizat că speră ca acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp, astfel încât candidatul să recupereze decalajul pe care îl are faţă de ceilalţi candidaţi.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca doctorul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei şi luni să îşi depună caniddatura la Biroul Electoral Municipal. El a precizat că Piedone nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu pot să îl susţină. Ciucă a mai spus că Cîrstoiu urmează să lămurească într-o conferinţă de presă aspectele apărute în spaţiul public la adresa sa. Pentru aceste moment, pot spune că dumnealui este foarte determinat să continue, a mai spus Ciucă.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.