Autorităţile din Cluj au intervenit la sediul UDMR din municipiul Cluj-Napoca, după ce Poliţia Locală Braşov a primit, prin e-mail, o ameninţare cu bombă care viza formaţiunea respectivă. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.45, în urma unui mesaj transmis pe adresa de corespondenţă electronică a Poliţiei Locale Braşov, cu privire la faptul că sediile unei organizaţii politice, situate în municipiul Cluj-Napoca, ar putea fi afectate de dispozitive explozibile, poliţiştii au acţionat cu celeritate pentru asigurarea zonelor”, a transmis, vineri dimineaţă, IPJ Cluj.  

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Ameninţarea viza sediul UDMR din Cluj-Napoca.  

La faţa locului au fost dirijate efective de poliţe, jandarmi şi pompieri, pentru a sprijini activitatea specialiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic. 

”În urma verificărilor, s-a stabilit că alerta a fost falsă”, au transmis poliţiştii.  

Poliţia Locală Braşov a primit, joi seară, şi o alertă care viza o societate comercială din municipiul Braşov. Şi acolo alarma a fost falsă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.