Senatorul Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, care a votat, duminică, în localitatea sa natală, Jariştea, a declarat după ce a ieşit de la urne că a votat pentru ca România să aibă o şansă în plus în ceea ce priveşte parteneriatele externe, făcând apel la oameni să iasă la vot pentru a realiza împreună o Românie normală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat ca România să-şi continue drumul pro european, să aibă o şansă în plus în ce priveşte parteneriatele externe şi am votat cu un om pe care consider că trebuie să-l sustinem şi să aibă sprijin din partea românilor. Sper ca şi în Vrancea să existe aceasta tendinţă de a face lucrurile spre mai bine, să avem o Vrance normală pentru toţi vrâncenii.  Îi rog pe români să-şi exercite dreptul la vot pentru că trăim într-o ţară democratică şi sper sa o facem împreuna si o ţară normală”, a  declarat senatorul PNL Cătălin Toma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.