Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat, duminică, după ce a votat, că pentru ca oraşele şi judeţele să se dezvolte e nevoie de ”undă verde de la Bucureşti”, de aceea a votat astăzi cu gândul că proiectele pe care le derulează municipiul vor fi continuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am venit cu gânduri bune. De fiecare dată când venim la vot venim cu speranţa că se va intampla mai bine. Intotdeauna într-o astfel de zi îţi dai seama că depinzi de un om sau de un grup mic de oameni de a se întâmpla ceva bine. Cu speranta că Buzăul va progresa şi va ajunge în top, trebuie să fie undă verde si de la Bucureşti, sper să nu avem blocaje, să ne derulam proiectele, este vorba despre 250 de milioane de euro în viitoriidoi ani si jumate. Pe primul loc trebuia să fie educatia, cultura, spiritualitatea, pentru a avea un oras care să progreseze”, a spus Toma.

Edilul şef al Buzăului a declarat că speră într-un procent bun al românilor care merg la urne: ”Sper să fie un procent bun, o dată la 4 sau 5 ani trebuie să ne spunem cuvântul, să nu ia altcineva decizia pt noi. Fiecare roman are o datorie, o obligatie de a ieşi la vot. Astăzi o să

umblu prin tot Buzăul pentru ca alături de echipa mea de la Primărie să ne asigurăm că votul decurge normal”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.