Klaus Iohannis a obţinut 40,49% dintre voturile exprimate în judeţul Vrancea, potrivit numărătorii paralele realizate de PNL, fiind urmat de Viorica Dăncilă, cu 28,16%, şi de Dan Barna, cu 9,97%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit numărătorii paralele făcute, duminică noapte, de liberalii din Vrancea, în acest judeţ, pe primul loc în preferinţele electoratului s-a aflat preşedintele Klaus Iohannis, care a obţinut 40,49 la sută din voturi. Pe locul al doilea se situează Viorica Dăncilă, cu 28,16 la sută, urmată de Dan Barna, cu 9,97%. La mică distanţă de acesta se află Mircea Diaconu, cu 9,04 la sută.

"Mulţumesc vrâncenilor, dar şi echipei PNL, un rezultat care ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Alături de colegul meu, ministrul vrâncean Ion Ştefan, vom depune toate eforturile ca Vrancea să aibă proiecte europene de dezvoltare, iar prin votul acordat preşedintelui Klaus Iohannis să construim împreunî o Românie normală", a declarat, duminică noapte, liderul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.