Fostul ministru Elena Udrea a afirmat că este sceptică cu privire la faptul că lucrurile se vor schimba în România pe termen mediu, ea argumentând prin faptul că „.mulţi dintre cei care candidează au fost deja în funcţii publice şi rezultatele sunt astea pe care le ştim cu toţii”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacă persoana pe care o votez ajunge în turul doi, atunci este simplu, pentru că ştiu cu cine vota, altfel, o să am o situaţie de rezolvat, să decid atunci pe cine votez în turul doi” a declarat fostul ministru al Dezvoltării, care a votat la o secţie din Corbeanca.
Aceasta a spus că este „probabil singurul român sau unul dintre puţinii români care s-au întors în România”, adăugând că nu îşi doreşte să plece din ţară. 
Udrea este sceptică cu privire la faptul că în România lucrurile se vor schimba în bine pe termen mediu. 
„Nu ştiu să vă spun dacă pe termen mediu, personal, şi ca o persoană care a fost în politică şi apropiată de cei care candidează măcar prin faptul că le cunosc activitatea, nu ştiu dacă sunt mari şanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu. Dar de votat trebuie să votăm şi cred că votul trebuie să meargă către cel care îndeplineşte cât mai mult criteriile pe care noi le avem şi aşteptările pe care noi le avem. Însă speranţele mele nu sunt foarte mari că lucrurile într-un viitor scurt se schimbă radical în bine. (...) Suntem într-o conjunctură, zic eu, în continuare foarte complicată în România. Mulţi dintre cei care candidează au fost deja în funcţii publice şi rezultatele sunt astea pe care le ştim cu toţii” a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.