Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat, duminică seară, că soarta partidului stă în mâinile membrilor de partid care sunt în secţiile de votare, aceştia având datoria de a veghe ca numărătoarea să fie ”corectă şi transparentă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Soarta Pro România este în mâna celor 18.500 de colegi care sunt în secţiile de vot. Mi-aş dori ca numărătoarea să fie corectă, să fie transparentă, pentru că, în condiţii de prezenţă scăzută, dacă avem şi obişnuitele probleme de la numărătoare, legitimitatea viitorului Parlament şi a viitorului guvern va fi un uriaş semn de întrebare, într-o perioadă de criză”, a afirmat, duminică seară, liderul Pro România. 
 
Victor Ponta a afirmat că Pro România va ajunge în următorul Parlament. 
 
”În măsura în care, ceea ce se va întâmpla, vom fi în viitorul Parlament, trebuie să văd care sunt colegii care mă vor însoţi în Parlament şi de mâne ne vom pregăti pentru ceea ce avem de făcut”, a mai afirmat Ponta. 
 
PSD se situează pe primul loc cu 30,5% la votul pentru Camera Deputaţilor în alegerile parlamentare urmat de PNL cu 29%, iar la Senat PSD are 30,6%, iar PNL 29,1%, potrivit exit-poll al CURS-AVANGARDE prezentat duminică seara de Antena 3. 
Conform datelor parţiale, la Camera Deputaţilor rezultatele indică următoarele scoruri - PSD – 30,5%, PNL – 29%, USR – 15,9%, UDMR – 5,7%, AUR – 5,2%, Pro România şi PMP – 5%.
 
La Senat - PSD – 30,6%, PNL – 29,1%, USR – 16,4%, USMR – 5,7%, AUR – 5,3%, Pro Româna şi PMP – 5%.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.