Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, reclamă că că la o secţie de votare din Bucureşti membrii comisiei nu poartă masca de protecţie, deşi li s-a atras atenţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O fată căreia îi pasă de sănătatea celor din jur îmi arată că la secţia 252 din Bucureşti (lângă Arena Naţională) parte din membrii comisiei nu poartă măşti deşi le-a fost atrasă atenţia. Este iresponsabil. Şi este contravenţie”, a scris, duminică, Voiculescu, pe Facebook.
 
Potrivit acestuia, obligaţia este prevăzută şi în Instrucţiunile AEP, iar nerespectarea acestora constituie contravenţie. 
 
”Dacă se întâmplă asta în secţia unde mergeţi voi, sesizaţi preşedintele secţiei de vot şi Jandarmeria. Şi insistaţi dacă trebuie! Dacă nu pentru voi, pentru cei mai vulnerabili”, a mai scris Voiculescu. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.