Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, susţine că, începând de luni, se va negocia un guvern între USR-PLUS şi PNL, "care să elimine hoţia din România".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu siguranţă, de mâine (luni - n.r.) se va negocia un guvern între USR-PLUS şi PNL, care să elimine hoţia din România. Vom invita PNL să susţină angajamentele USR pe Justiţie, educaţie, sănătate sau transporturi", a declarat, duminică seară, liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău.

La rândul său, deputatul USR Marius Bodea consideră că USR-PLUS va avea în urma numărătorii voturilor un rezultat mult mai bun decât cel anunţat la exit-poll-uri.

"Avem în faţă patru ani fără alegeri. Va trebui să rezolvăm lucruri care nu s-au făcut 30 de ani în această ţară", a precizat deputatul Marius Bodea, care consideră că ar fi oportună o guvernare între USR-PLUS şi PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.