Procesul de votare la alegerile parlamentare a început în Noua Zeelandă, la secţia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locală 7.00 şi 20.00, ora României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Românii din Noua Zeelandă sunt primii care pot să-şi exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare, la secţia nr. 18 din Auckland. Deschiderea secţiei din Auckland va fi urmată de secţiile de votare din Australia şi cele din Japonia.

Procesul electoral se va încheia la ora 7.00 (ora României), pe Coasta de Vest a SUA (secţiile de vot de la Los Angeles, Sacramento, Seattle, San Francisco, Las Vegas şi Portland) şi la Vancouver în Canada.

Secţia de votare din Auckland nu a primit buletinele de vot care trebuiau să-i fie furnizate de către poşta australiană, însă Ministerul de Externe a decis transferarea de buletine vot, timbre autocolante cu menţiunea „Votat” şi ştampile cu menţiunea „Votat” de la secţia de votare de la Sidney la cea de la Auckland.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.