Primarul Sectorului 1 Clotilde Armande a anunţat, luni, că toate cererile de renumărare a voturilor au fost respinse de către Biroul Electoral de sector şi de către Biroul Electoral Central şi că va folosi, în continuare, căile de atac în justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„România lui Ciolacu pe modelul Belarus. Toate cererile de renumărare a voturilor şi toate contestaţiile cetăţenilor privind frauda alegerilor au fost respinse de către Biroul Electoral de Sector 1 şi Biroul Electoral Central - instituţii conduse de PSD PNL. În acest moment utilizăm restul căilor de atac în Justiţie. Totuşi... singura modalitate a securiştilor să câştige împotriva noastră a fost să fure voturi”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.

În cursul zilei de luni dimineaţa, Clotilde Armand, care îşi dispută funcţia cu candidatul PSD-PNL George Tuţă, acesta proclamându-şi deja victoria, a afirmat că liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a dat ordin să vină Jandarmeria să ridice şi să distrugă sacii cu voturi din Piaţa Amzei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, concluzia eifiind că „ce face acest guvern este un atentat la democraţie şi la valorile statului de drept”.

Pe de altă parte, Jandarmeria Bucureşti a respins, luni, afirmaţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi a precizat că angajaţii instituţiei nu gestionează materiale electorale. Informaţia potrivit căreia angajaţii instituţiei ar prelua saci cu voturi pentru a le distruge este „complet falsă”. În plus, potrivit Jandarmeriei, persoanele surprinse în înregistrarea video nu sunt angajaţi ai instituţiei.
 

 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.