Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a afirmat, luni seară, că sunt ”prea multe semne de întrebare” în legătură cu procesele verbale ale voturilor exprimate în secţii din sectoarele 1 şi 5 şi se verifică toatre aspectele. ”Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti”, a anunţat Voleta Alexandru, adăugînd că va exista ”o discuţie” cu AEP despre modul în care au fost instruiţi preşedinţii secţiilor de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prea multe semne de întrebare plecate de la procesele verbale din sectoarele 1 şi 5. Terminăm de verificat, în câteva minute, copiile PV de la secţiile de votare din sectorul 5. Acelaşi lucru l-au făcut colegii mei de la sectorul 1. Celelalte organizaţii PNL din sectoare verifică. Apreciez foarte mult seriozitatea lor”, a scris, luni seară, pe facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta a anunţat ă se va luao decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti.

”Pentru mine este o chestiune obligatorie ca PNL Bucureşti să se asigure că rezultatul alegerilor exprimă, în mod corect, opţiunile alegătorilor. AEP, simt că vom avea o discuţie despre modul în care preşedinţii secţiilor de votare au fost instruiţi şi şi-au făcut treaba în alegerile locale din Bucureşti”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

În mai multe sectoare din Bucureşri, PNL şi USR PLUS reclamă fraudarea alegerilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.