Ministrul Mediului, Costel Alexe, clamează victoria PNL în Iaşi şi vorbeşte despre ”o premieră în istoria judeţului: Iaşul Liberal”. ”Voi fi un preşedinte al tuturor, indiferent de culoarea politică”, a afirmat Alexe, care a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur nespus de mult că ieşenii au răspuns apelului nostru şi au arătat că Iaşul Liberal este proiectul în care ei cred şi se regăsesc! Este un efort de echipă şi îi felicit pe toţi colegii mei: primari, consilieri, preşedinţi de organizaţii, aleşi locali şi simpli membri, care în această perioadă au fost activi şi au dus mesajul nostru din casă în casă. Iaşul va fi la înălţime, o premieră în istoria judeţului dar şi o responsabilitate extraordinară pentru noi: Iasul Liberal”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Costel Alexe.

Acesta a mulţumit tuturor care s-au implucat pentru obţinerea acestui rezultat.

”Le mulţumesc tuturor, îi asigur că voi fi un preşedinte al tuturor, indiferent de culoarea politică şi Îi invit pe toti ieşenii de bună credinţă, pe toţi cei care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea Moldovei să vină alături de echipa Partidului Naţional Liberal. Facem echipa pentru Iaşi nu este un slogan de campanie, ci este crezul nostru, al PNL, pentru următorii 4 ani în Iaşi! Ieşenii au ales profesionalismul şi seriozitatea, o comunicare pozitivă, o abordare publică bazată pe proiecte, consistenţa acţiunilor politice şi mai ales buna credinţă cu care am acţionat în această campanie. Acest rezultat trebuie să fie un semn pentru toţi politicienii care s-au concentrat pe campanie negativă, pe atacuri şi manipulări: ieşenii sunt inteligenţi şi nu pot fi păcăliţi”, a mai scris Alexe.

Potrivit acestuia, ”demagogia, populismul şi circul mediatic, practicate în campaniilor electorale precedente, nu mai prind la ieşeni şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxati peste tot”.

Alexe a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, iar Mihai Chirica pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.