Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că a vorbit cu prşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi a felicitate-o pentru succesul ănregistrat în alegeri de către partidul pe care l-a fondat. ”Îi felicit pe cetăţenii Republicii Moldova şi îi asigur că România este alături de ei în acest proces de reformă”, a transmis Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă am avut un telefon cu Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, am felicitat-o pentru succesul înregistrat ieri. Îi felicit pe cetăţenii Republicii Moldova şi îi asigur că România este alături de ei în acest proces de reformă. Guvernul României va susţine acest process de reformă”, a transmis, luni, premierul Florin Cîţu.

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a obţinut 52,72% dintre voturile exprimate la alegerile parlalametare parţiale din Republica Moldova, iar Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor (BECS) 27,24%, potrivit rezultatelor preliminare oficiale anunţate, luni, de Comisia Electorală Centrală (CEC) din Republica Moldova.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.