Autoritatea Electorală Permanentă face o serie de precizări cu privire la procedura de întocmire a listei de susţinători şi metodologia de depunere a candidaturilor la alegerile parţiale din data de 27 iunie şi spune că toate datele necesare candidaţilor sunt pe site-ul partiale2021.roaep.ro. Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este data de 7 iunie, mai anunţă AEP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Toate informaţiile necesare candidaţilor la alegerile parţiale din data de 27 iunie 2021 sunt publicate pe site-ul https://partiale2021.roaep.ro

Candidaţii pot descărca formularele necesare pentru alcătuirea dosarului de candidatură, în format editabil, accesând următorul link https://partiale2021.roaep.ro/documente/

Situaţia centralizată a numărului de alegători înscrişi în Registrul electoral pentru fiecare unitate administrativ-teritorială în vederea stabilirii numărului total de susţinători necesari depunerii candidaturilor la alegerile parţiale din anul 2021 poate fi consultată accesând următorul link: https://partiale2021.roaep.ro/comunicate/”, arată comunicatul de presă al AEP. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.