În Adunarea Politică a Partidului Popular European, marţi de la Bucureşti, a fost acceptată înscrierea Ursulei von der Leyen în competiţia pentru alegerea candidatului PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, a anunţat deputatul PNL Siegfried Mureşan. Această decizie va fi votată la Congresul PPE, de joi, începând cu ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este oficial - tocmai am acceptat, în Adunarea Politică a Partidului Popular European de la Bucureşti, înscrierea Ursulei von der Leyen în competiţia pentru alegerea candidatului PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Candidatura sa va fi supusă votului Congresului PPE joi, 7 martie, la ora 10.00”, a precizat deputatul european (PPE/PNL) Siegfried Mureşan.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Congresul Partidului Popular European începe, miercuri la Romexpo, în prezenţa a peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări. La evenimentul care durează două zile, va fi decisă strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, manifestul PPE pentru alegerile europene din 9 iunie 2024, dar şi alegerea principalului candidat al partidului, preşedinta Comisiei Europene, nemţoaica Ursula von der Leyen, care urmează să fie desemnată în cadrul Congresului în mod oficial candidat pentru şefia Comisiei Europene.
 
La Congresul PPE va participa şi cancelarul Austriei, Karl Nehammer, care s-a opus aderării României la Spaţiul Schengen. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.