Deputatul PNL Adriana Săftoiu comentează, într-o postare pe Facebook, otografia în care premierul şi mai multi miniştri beau şi fumează într-un birou din clădirea Guvernului, afirmând că, atunci când eşti într-o funcţie publică si ai greşit, nu poţi fi scuzat că si omul de rând face la fel. Ea apreciază însă gestul premierului de a plăti amenda, considerând aceasta ”un bun început”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi place scuza că toţi suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deţii o funcţie publică ai niste privilegii pe care "oamenii de rând" nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plăteşti. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când eşti într-o funcţie publică si ai greşit, nu poţi fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris Săftoiu pe Facebook.

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost distribuită intens vineri seară pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

Sîmbătă, Guvernul a anunţat că remierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise. "Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă", a transmis Guvernul.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.