Fostul parlamentar PSD Adrian Ţuţuianu a fost numit, marţi, secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În temeiul art. 20 alin. (2), art. 29 şi al art. 31 lit. b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic. — Începând cu data de 6 septembrie 2022, domnul Adrian Ţuţuianu se numeşte în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, se precizează în decizia semnată de premierul Nicolae Ciucă. 

Adrian Ţuţuianu a fost parlamentar PSD de Dâmboviţa, în mandatele 2008–2012 şi 2016–2020, din partea PSD. Între 2012 şi 2016 a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu a deţinut funcţia de ministru al apărării în perioada 29 iunie 2017 - 6 septembrie 2017. Acesta si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose, potrivit propriilor declaraţii. 

În 2019, Adrian Ţuţuianu s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.