Fostul premier şi lider PSD Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său intitulată "Toamna se numără bobocii", că PSD nu face foarte bine, remarcând că în Evul Mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori şi că "ar fi nevoie de soluţii rapide şi înţelepte", precizând însă că el nu mai dă sfaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 "Cred că PSD nu face foarte bine. În evul mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori. Nu cred că ar produce efecte. Sunt suficiente. În alte situaţii, celor bolnavi li se lua sânge.  Grea decizie... Evident că ar fi nevoie  de soluţii rapide şi înţelepte. În ceea ce mă priveşte, nu mai dau sfaturi de când l-am citit pe La Rochefoucauld - dacă cineva îţi cere un sfat este fie ca să nu-l urmeze fie ca să aibă pe cine să dea vina! Valabil şi când nu ţi se cere... Aşa încât adun mere pentru la iarnă deşi mă gândesc că şi eu călătoresc cu acest avion", scrie fostul lider PSD.
  
El îşi începe postarea spunând: "Boboci cam puţini şi oarecum bezmetici. Toamna, de fapt, se adună nu doar copiii la şcoală ci şi crizele  în viaţa politică românească. Principiul lui Peţer se verifică din nou: dificultăţile nu vin niciodată singure. În plus, este ceea ce  vânătorii ştiu- când un animal este rănit atât vânătorii cât şi gonacii îi iau urmă". 
  
Fostul premier şi lider PSD remarcă şi că "era înduioşătoare grija asociaţiilor de patru lăbuţe pentru mistreţii lui Ţiriac".
 
"Acum toată lumea vrea  să  participe la  "genocidul" mistreţilor din ţara (aproximativ 140 000), pe motiv de pestă porcină", conchide el.
 
În ultimele zile au circulat informaţii privind existenţa unei situaţii tensionate în PSD şi a unui grup care solicită  retragerea lui Liviiu Dragnea de la conducerea partidului şi convocarea CEx şi chiar a unui congres, însă lideri precum Paul Stănescu şi Adrin Ţuţuianu au lansat mesaje spunând că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, să îşi păstreze majoritatea parlamentară şi guvernarea..
  
  
  
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.