Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a scris pe Facebook, miercuri, după şedinţa de Guvern, că a propus azi Guvernului ca la rectificarea bugetară să alocăm fondurile pentru plata despăgubirilor către familiile victimelor din dosarul “Colectiv”, iar soluţia a fost susţinută de întreaga echipă guvernamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cărbunaru: Cel mai probabil până la sfârşitul acestei veri, Guvernul, prin intermediul Ministerului de Finanţe, va găsi soluţia achitării despăgubirilor în dosarul Colectiv

 

 
“Am propus azi Guvernului ca, la rectificarea bugetară care va avea loc în scurt timp, să alocăm fondurile pentru plata despăgubirilor către familiile victimelor din dosarul “Colectiv”, a spus Câciu.
 
Ministrul arată că ”soluţia a fost susţinută de întreaga echipă guvernamentală, astfel încât instituţiile statului desemnate de justiţie cu plata despăgubirilor civile vor putea primi rapid toţi banii necesari pentru efectuarea plăţilor”. 
 
”Este un gest absolut necesar din partea statului pentru familiile victimelor de la “Colectiv”, după şase ani şi jumătate de calvar”, mai afirmă ministrul Finanţelor. 

 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că cel mai probabil până la sfârşitul acestei veri, Guvernul, prin intermediul Ministerului de Finanţe, va găsi soluţia achitării despăgubirilor în dosarul Colectiv.

El a menţionat că este posibil ca acestea să fie plătite prin intermediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.