Ministrul propus la Investiţii şi Proiecte Europene, Adrian Câciu, a declarat miercuri după audierile din comisii că speră ca până la finalului lunii să se încaseze banii din a doua tranşă din PNRR. El a arătat că se aşteaptă o decizie a CCR şi apoi Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare şi să ne dea răspunsul final şi apoi parcursul de plată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până la finalul lunii să încasăm aceşti bani din tranşa a doua din PNRR, pentru că până la urmă este destul de întârziată această cerere de plată şi acesta este primul lucru pe care îl voi face când voi prelua portofoliul de la MIPE”, a spus Adrian Câciu la Parlament.

El a arătat că există o discuţie cu Comisia Europeană.

”Chiar astăzi există o decizie pe care o aşteptăm de la Curtea Constituţională pentru un anumit jalon din cele în discuţie şi Comisia trebuie să evalueze cererea săptămâna viitoare, să ne dea răspunsul final asupra cererii de plată şi apopi parcursul de plată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.