Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat duminică, în contextul blocajului din coaliţie pe tema comasării alegerilor, că el crede că coaliţia ar fi trebuit să se întrunească mai des pe alte probleme, care îi interesează pe cetăţeni , subliniind că este un an deosebit de greu, în care pericolele pentru România nu au dispărut, iar pericolul recesiunii este la colţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cred că coaliţia ar fi trebuit să se întrunească mai des pe alte probleme, care îi interesează pe cetăţeni. Noi, totuşi, avem de gestionat situaţii complicate, cu manifestaţii de la fermieri, cu transportatori. Cred că acolo ar fi fost mai util să avem nişte şedinţe, chiar şi din partea unora care încă sunt demnitari,deputaţi sau senatori, poate nu vor mai fi”, a spus Adrian Câciu la Antena 3.

El a precizat că a văzut ”declaraţii de la personaje din zona marginală a politicii, care fac declaraţii bombastice şi întotdeauna se ancorează la personajul principal ca să fie băgaţi în seamă de presă”. ”Am auzit că domnul Sighiartău că este foarte vocal. Cu tot respectul, nu l-am văzut la nicio coaliţie, nu l-am văzut în Guvern, nu l-am văzut a fi un lider PNL”, a subliniat Câciu.

Ministrul Investiţiilor a mai spus că ”Guvernul merge înainte şi ne vedem de ce avem de făcut”. ”E un an deosebit de greu, pericolele pentru România nu au dispărut, pericolul recesiunii este la colţul României”, a completat Adrian Câciu, arătând că datele arată o anumită contracţiei a economiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.