Europarlamentarul Adina Vălean, nominalizată pentru postul de comisar european, va fi audiată marţi în comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, anunţul fiind făcut de către deputatul USR Iulian Bulai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În sfârşit, cu mare întârziere, după ce deja propunerea a fost acceptată de către Von der Leyen, avem planificată în Parlament audierea propunerii de comisar din partea României. Mâine, la ora 12.00, în Comisiile Reunite de Afaceri Europene, va avea loc audierea doamnei Adina Vălean, propunerea Guvernului României pentru poziţia de comisar european pe Transporturi„, scrie Bulai pe Facebook.

Audierea Adinei Vălean în comisiiile de specialitate ale Parlamentului European este programată joi, 14 noiembrie.

”Adina Vălean a fost numită şi acceptată Comisar European fără consultarea Parlamentului României. O bulină neagră pentru PNL. Aşteptam de dimineaţă să fim convocaţi deja pentru a fi consultaţi pe această propunere. Încă nu am primit nicio convocare a Comisiei de Afaceri Europene (CAE), unde sunt membru, din partea Birourilor Permanente Reunite. Prima încălcare a acordului dintre USR si PNL”, a comentat pe Facebook deputatul Iulian Bulai, după ce preşedintele ales al CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea acesteia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.