Activitatea Comisiei de învăţământ din Senat a fost suspendată după ce luni s-a aflat că soţul unei angajate este coleg de serviciu cu femeia de 42 de ani care a fost diagnosticată cu coronavirus şi care lucrează la OSIM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele comisiei, senatorul PSD Liviu Pop, a transmis senatorilor din comisiei că soţul unei angajate este coleg la OSIM cu femeia de 42 de ani diagnosticată cu coronavirus şi că toţi angajaţii comisiei au fost trimişi acasă, ceea ce poate determina suspendarea şedinţelor din această săptămână.

Autorităţile sanitare au stabilit însă că sunt consideraţi suspecţi de coronavirus şi vor fi testaţi doar aceia care au intrat în contact direct cu femeia diagnosticată.

Femeia a fost cel de-al 14-lea caz din Româniaşi al doilea din Bucureşti. Ea este un contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din Bucureşti, confirmat pozitiv sâmbătă.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.