Alexandru Dimitriu, candidat USR la primăria Sectorului 5, a organizat o acţiune de protest în fata primăriei Sectorului 5 deoarece duminică trebuiau sa fie alegeri, însă PSD-PNL continuă să încalce legea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Protestam pentru că domnul Ciucă şi Ciolacu încalcă legea. Sunteţi ilegali, este momentul să vă opriţi. Dacă nu faceţi alegeri, voi merge mai departe cu plângerea penală pe care am depus-o şi veţi face puşcărie. Voi merge mai departe cu în justiţie si instanţa va va obliga să faceţi alegeri. Protestăm pentru că domnul Ciucă şi Ciolacu încalcă legea. Încalcă Constituţia, încalcă Codul Administrativ, şi nu îi lasă pe cetăţenii Sectorului 5 să îşi voteze primarul. Dacă nu vor face alegeri, vom fi stat doi ani şi jumătate cu un primar ilegal. Legea este clară. În 90 de zile de când se vacantează postul de primar, şi asta s-a întâmplat în Iulie, trebuie să se organizeze alegeri. Azi ar fi fost ultima zi în care puteau să organizeze alegeri şi sa respecte legile. Nu au făcut-o pentru că le este frica. Le este frica că îşi pierd posturile”, a afirmat Alexandru Dimitriu, conform unui comunicat de presă al USR.
 
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a adăugat că liderii coaliţiei sunt ilegali.
 
„Dacă nu faceţi alegeri, voi merge mai departe cu plângerea penală pe care am depus-o şi veţi face puşcărie. Voi merge mai departe cu în justiţie si instanţa va va obliga să faceţi alegeri”, a mai spus Dimitriu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.