Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, în discursul ţinut în faţa Parlamentului României, că doreşte "un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie" a minorităţilor naţionale, şi a comunităţii româneşti din Ucraina şi a celei ucrainene din România. "Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. Sunt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dumneavostră cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zelenski a afirmat că bunătatea şi susţinerea pentru refugiaţii din Ucraina reprezintă o bază pentru o apropiere şi mai mare între cele două popoare.

"Vreau să încep un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie a minorităţilor noastre naţionale, şi a comunităţii româneşti din Ucraina şi a  celei ucrainene din România. Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. Sunt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dumneavostră cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană. Vă mulţumesc foarte mult. Glorie României, glorie Ucrainei!", şi-a încheiat el discursul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.