Preşedintele PMP, Eugen Tomac, anunţă, pe Facebook, că zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul şi voteaza masiv în secţiile deschise pe teritoriul Republicii Moldova special pentru cei din zona de conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt alegeri decisive pentru următorii zece ani pentru R. Moldova. Bătălia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a R. Moldova de către Rusia. Spre deosebire de cetăţenii R. Moldova care invocă dezamăgirea sau lehamitea, proruşii ies la vot”, precizează Tomac.

Liderul PMP susţine că „zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul şi voteaza masiv în secţiile deschise pe teritoriul R. Moldova special pentru cei din zona de conflict”.

„Ei ştiu de ce s-au mobilizat, rămâne de văzut dacă şi cetăţenii moldoveni, care întodeauna s-au mobilizat în ceasul al 12-lea ştiu pentru ce sa iasă masiv la vot! Acum ori niciodată!”, încheie Eugen Tomac.

Moldovenii votează duminică într-un scrutin în care îşi aleg cei 101 membri ai Parlamentului unicameral, al cărui rezultat poate amplifica disensiunile între formaţiunile prooccidentale şi proruse.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.