Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers sâmbătă la cules ghindă de stejar, în Codrii Călăraşilor, alăturându-se, astfel, Campaniei naţionale de înverzire „Plantează-ţi viitorul”, prin care îşi propun să restabilească şi să extindă suprafeţele împădurite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Am profitat de timpul frumos de astăzi şi, împreună cu mai mulţi copii şi tineri, am mers în Codrii Călăraşilor la cules ghindă de stejar”, arată Maia Sandu.
 
”Ne alăturăm, prin această acţiune, Campaniei naţionale de înverzire „Plantează-ţi viitorul”, prin care ne propunem să restabilim şi să extindem suprafeţele împădurite”, precizează aceasta pe Facebook. 
 
”Le mulţumesc stagiarilor de la Preşedinţie şi elevilor şi profesorilor Gimnaziului din satul Bahmut şi ai Liceului „Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, care au participat la acţiune. Vă îndemn pe fiecare să vă implicaţi şi, împreună, să lăsăm generaţiilor ce vin o ţară cu mai multe păduri şi cu un mediu mai sănătos. Găsiţi cel mai apropiat ocol silvic sau contactaţi Agenţia Moldsilva pe site-ulhttps://www.moldsilva.gov.md/www.moldsilva.gov.md pentru a afla cum puteţi contribui”, mai scrie preşedintele Republicii Moldova. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.