Preşedintele Klaus Iohannis, alături de ministrul de Externe Bogdan Aurescu, au participat miercuri la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA pentru reprezentanţii statelor care alocă 2% din PIB pentru apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Conform imaginilor de la eveniment, la dejunul de lucru,preşedintele Iohannis a stat alături de secretarul general al NATO şi de preşedintele SUA Donald Trump.

De asemenea, la fotografia de grup, Iohannis a stat în stânga liderului de la Casa Albă.

Conform The Associated Press, miliardarul republican a găzduit această masă cu cei pe care-i numeşte ”2%-rii”, recunoscând astfel efortul a nouă dintre cele 29 de state membre NATO care au alocat Apărării cel puţin 2% din PIB.

”Eu ofer masa”, a spus Trump, aşezându-se alături de şefii de stat şi de guverne din România, Marea Britanie, Bulgaria, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.