Preşedintele Autoritӑţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mituleţu-Buicӑ, a convocat, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Oficialilor Electorali Europeni (ACEEEO), Comitetul Executiv al asociaţiei, pentru excluderea din cadrul acesteia a comisiilor electorale centrale din Federaţia Rusӑ şi Belarus. Şedinţa va avea loc miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele Autoritӑţii Electorale Permanente, domnul Constantin-Florin Mituleţu-Buicӑ, susţine integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei şi pune sub semnul întrebării posibilitatea pӑstrӑrii calitӑţii de membre ale Asociaţiei Oficialilor Electorali Europeni (ACEEEO) a Comisiei Electorale Centrale a Federaţiei Ruse şi a Comisiei Centrale pentru Alegeri şi Organizarea de Referendumuri din Republica Belarus", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de AEP.

Astfel, în calitate de preşedinte al ACEEEO, Constantin Mituleţu-Buicӑ a convocat de urgenţă o şedinţă extraordinară a Comitetului Executiv al ACEEEO, care se va desfӑşura miercuri şi în cadrul cӑreiase va discuta propunerea de excludere sau suspendare pe termen nelimitat a Comisiei Electorale Centrale a Federaţiei Ruse şi a Comisiei Centrale pentru Alegeri şi Organizarea de Referendumuri din Republica Belarus din cadrul ACEEEO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.