Premierul Viorica Dăncilă a avut, vineri, o întrevedere cu ambasadoarea Franţei, Michele Ramis, fiind abordate „aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cadrul discuţiei au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale şi la nivel european”, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

Conform sursei citate, au fost abordate totodată aspecte legate de priorităţile şi rezultatele Preşedinţiei Române a Consiliului UE. În ceea ce priveşte evoluţia PRES RO 2019 în ansamblul său, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat eforturile considerabile dedicate avansării agendei europene, în spiritul abordării unitare, coezive şi incluzive asumate la preluarea mandatului.

De asemenea, atât premierul Viorica Dancilă, cât şi ambasadorul Michele Ramis şi-au exprimat satisfacţia pentru modul în care se derulează Sezonul România-Franţa, în toate dimensiunile sale, se mai arată în comunicat.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm. În cadrul discuţiei au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.