Premierul Dacian Cioloş a trasnmis, marţi dimineaţă, un mesaj de condoleanţe cancelarului Germaniei, Angela Merkel un mesaj de condoleanţe în care îşi exprimă compasiunea faţă de familiile victimelor atacului terorist şi solidaritatea cu poporul german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-ministrul Dacian Cioloş a transmis în această dimineaţă o scrisoare cancelarului federal german, Angela Merkel, în care exprimă solidaritatea faţă de poporul german şi sincere condoleanţe familiilor victimelor tragicului atac petrecut în seara zilei de 19 decembrie 2016,  la Târgul de Crăciun din Berlin.

“În numele Guvernului României am transmis deplina compasiune faţă de familiile victimelor acestui atac cumplit, speranţă pentru recuperarea rapidă a persoanelor rănite şi solidaritatea cu poporul german în aceste momente dificile”, a precizat premierul Dacian Cioloş.

Guvernul României condamnă ferm orice act de terorism şi pledează pentru coordonarea eforturilor nivel internaţional pentru combaterea acestuia.

Cel puţin 12 persoane au fost ucise, iar alte 48 rănite, dintre care unele grav, după ce un camion a intrat luni seara în mulţime, într-o piaţă de Crăciun din capitala germană, în ceea ce poliţia a prezentat un presupus ”atac terorist”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.