Premierul Ludovic Orban a participat, alături de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la "European Dinner", în marja Conferinţei de Securitate de la München.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Premierul Ludovic Orban a participat, alături de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la "European Dinner" eveniment organizat de Conferinţa pentru Europa, în marja Conferinţei de Securitate de la München”, anunţă Guvernul.

Prim-ministrul Ludovic Orban a participat, în perioada 13-16 februarie 2020, la Conferinţa internaţională de Securitate de la München, ajunsă anul acesta la cea de-a 56-a ediţie (Munich Security Conference/MSC 2020).

Evenimentul reuneşte lideri şi factori de decizie importanţi în materie de securitate şi apărare – şefi de stat şi de guvern, reprezentanţi ai conducerilor organizaţiilor internaţionale şi regionale, inclusiv ai Uniunii Europene şi NATO.
În acest context,  premierul Ludovic Orban aavut  programate întrevederi cu omologi din mai multe state, precum şi cu reprezentanţi de vârf ai comunităţii de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.