Ministrul Turismului din Kenya Alfred Mutua afirmă într-o postare pe Facebook că a fost gazda preşedintelui Klaus Iohannis în Parcul Naţional Nairobi şi că l-a îndemnat pe preşedintele României să încurajeze mai mulţi români şi europeni, în general, să viziteze Kenya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această după-amiază, am fost încântat să fiu gazda Execelenţei sale. Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României, şi pe Prima Doamnă, în minunatul Parc Naţional Nairobi. Preşedintele şi cei care îl însoţesc au plecat înttr-un safari pentru a savura frumuseţea şi splendoarea singurului parc naţional din lume dintr-o capitală. L-am îndemnat pe Preşedinte să încurajeze mai mulţi români şi europeni, în general, să viziteze Kenya”, a scris Mutua pe Facebook, postând şi imagini alături de cuplul prezidenţial.
El mai afirmă că ministerul este în plină campanie de promovare a Kenyei ca destinaţie turistică, scopul fiind dublarea numărului de turişti cât mai curând posibil.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost în safari, în timpul vizitei oficiale în Kenya, în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service.

Administraţia Prezidenţială a transmis, la scurt timp după apariţia imaginilor, că ”în cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor şefi de stat, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Naţional Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.